Mostrar o rexistro simple do ítem

dc.contributor.authorUniversidade de Santiago de Compostela. Xunta de Goberno
dc.date.accessioned2015-04-14T09:38:31Z
dc.date.available2015-04-14T09:38:31Z
dc.date.issued2001-12-21
dc.identifier.otherXA0475
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10347/12986
dc.descriptionTexto da norma en galego
dc.language.isoglg
dc.subjectAcordo de Xunta de Goberno
dc.subjectPlanes de estudios. Prelaciones
dc.subjectPlans de estudos. Prelacións
dc.subjectComplementos de formación
dc.subjectLicenciatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
dc.subjectLicenciatura en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
dc.titleAcordo da Xunta de Goberno do 21-12-2001 polo que se eliminan as pRelacións das materias dos complementos de formación da Licenciatura en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
dc.title.alternativeAcuerdo de la Junta de Gobierno del 21-12-2001 por el que se eliminan las prelaciones de las materias de complementos de formación de la Licenciatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
dc.typeother
dc.rights.accessRightsopen access


Ficheiros no ítem

application/pdf
Nome: XA0475.PDF
Tamaño: 24.69 Kb
Formato: PDF


Thumbnail

Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)

Mostrar o rexistro simple do ítem






Recolectores:Enlaces de interese:
Universidade de Santiago de Compostela | Teléfonos: +34 881 811 000 e +34 982 820 000 | Contacto | Suxestións