Mostrar o rexistro simple do ítem
dc.contributor.author | Universidade de Santiago de Compostela. Reitoría |
dc.date.accessioned | 2016-03-22T10:20:18Z |
dc.date.available | 2016-03-22T10:20:18Z |
dc.date.issued | 2001-07-26 |
dc.identifier.other | XA0061 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10347/14178 |
dc.description | Vixente -- Texto da norma en galego |
dc.language.iso | glg |
dc.subject | Resolución rectoral |
dc.subject | Complementos de formación |
dc.subject | Cursos de adaptación |
dc.subject | Inicio de estudios de segundo ciclo |
dc.subject | Inicio de estudos de segundo ciclo |
dc.subject | Inicio de estudos no segundo ciclo |
dc.subject | Licenciatura en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos (2º ciclo) (Lugo) |
dc.subject | Licenciatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos (2º ciclo) (Lugo) |
dc.subject | Licenciatura en Filología Románica |
dc.subject | Licenciatura en Filoloxía Románica |
dc.subject | Planes de estudios |
dc.subject | Plans de estudos |
dc.subject | Titulaciones que habilitan para cursar estudios |
dc.subject | Titulacións que habilitan para cursar estudos |
dc.subject | Nivelación |
dc.subject | Resolución reitoral |
dc.title | Resolución Rectoral do 26-07-2001 pola que se fai pública a Modificación do anexo á convocatoria de matrícula 2001-2002 sobre accesos aos segundos ciclos e complementos de formación (Licenciatura en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos e Filoloxía Románica) |
dc.title.alternative | Resolución Rectoral del 26-07-2001 por la que se hace pública la Modificación del Anexo a la Convocatoria de Matrícula 2001-2002 sobre Accesos a Segundos Ciclos y Complementos de Formación (Licenciatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y Filología Románica) |
dc.type | other |
dc.rights.accessRights | open access |
Ficheiros no ítem
Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)
-
Xestión Académica [1385]