Now showing items 1-4 of 4

    • Conservación por calor 

      Cobos García, Ángel; Díaz Rubio, Olga (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2011)
      Esta unidade didáctica denominada Conservación por calor forma parte da materia «Tecnoloxía do procesado de alimentos» que se impartirá no primeiro semestre do 2º curso do Grao en Nutrición Humana e Dietética. A materia ...
    • Disolucións 

      Peña Crecente, Rosa María; Barciela García, Julia (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2013)
      A materia Química II proporcionará ao estudante do Grao de Nutrición Humana e Dietética os principios xerais das reaccións químicas e do equilibrio químico, así como mecanismos, tipos de reaccións e as súas aplicacións ...
    • Procesos biolóxicos de transformación dos alimentos. Fermentacións. Cultivos iniciadores. Uso de enzimas 

      Díaz Rubio, Olga; Cobos García, Ángel (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2011)
      A materia «Tecnoloxía do procesado de alimentos» empézase a impartir no curso 2011/2012 no primeiro semestre do 2º curso do Grao en Nutrición Humana e Dietética, onde comeza a docencia do módulo de Ciencia dos Alimentos. ...
    • Sistemas de xestión da seguridade alimentaria 

      Botana López, Ana María (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2013)
      Segundo a Conferencia do Perfil Profesional do Diplomado en Nutrición Humana e Dietética a titulación persegue como obxectivo xeral a formación de "un profesional da saúde,con titulación universitaria, recoñecido como un ...





      Harvesters:Useful links:
      Universidade de Santiago de Compostela | Teléfonos: +34 881 811 000 e +34 982 820 000 | Contact Us | Send Feedback