Now showing items 1-2 of 2

    • Conservación por calor 

      Cobos García, Ángel; Díaz Rubio, Olga (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2011)
      Esta unidade didáctica denominada Conservación por calor forma parte da materia «Tecnoloxía do procesado de alimentos» que se impartirá no primeiro semestre do 2º curso do Grao en Nutrición Humana e Dietética. A materia ...
    • Procesos biolóxicos de transformación dos alimentos. Fermentacións. Cultivos iniciadores. Uso de enzimas 

      Díaz Rubio, Olga; Cobos García, Ángel (Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico, 2011)
      A materia «Tecnoloxía do procesado de alimentos» empézase a impartir no curso 2011/2012 no primeiro semestre do 2º curso do Grao en Nutrición Humana e Dietética, onde comeza a docencia do módulo de Ciencia dos Alimentos. ...





      Harvesters:Useful links:
      Universidade de Santiago de Compostela | Teléfonos: +34 881 811 000 e +34 982 820 000 | Contact Us | Send Feedback