Mostrar o rexistro simple do ítem
dc.contributor.author | Gómez Suárez, Águeda |
dc.contributor.author | González Lamas, Jorge |
dc.contributor.author | Lusa Bernal, Exter |
dc.contributor.author | Osorio Montenegro, Juan Luis |
dc.date.accessioned | 2019-07-29T10:32:42Z |
dc.date.available | 2019-07-29T10:32:42Z |
dc.date.issued | 2006 |
dc.identifier.citation | Revista Galega de Economía, vol. 15, núm. 2 (2006), pp. 5-24 ISSN 1132-2799 |
dc.identifier.issn | 1132-2799 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10347/19406 |
dc.description | Texto dispoñible en galego e español |
dc.description.abstract | Neste artigo preséntanse os resultados dunha investigación realizada durante o ano 2003 para o Ministerio de Ciencia e Tecnoloxía sobre as actividades innovadoras e a aplicación das TIC nas pemes do litoral galego dos sectores téxtiles e conserveiros. Finalmente, descríbense varias experiencias de “boas prácticas” identificadas nestas empresas e expóñense unha serie de recomendacións destinadas ás administracións públicas, ás asociacións e ás propias pemes para mellorar estes dous ámbitos |
dc.description.abstract | En este artículo se presentan los resultados de una investigación realizada durante el año 2003 para el Ministerio de Ciencia y Tecnología sobre las actividades innovadoras y la aplicación de las TIC en las pymes del litoral gallego de los sectores textiles y conserveros. Finalmente, se describen varias experiencias de “buenas prácticas” identificadas en estas empresas y se exponen una serie de recomendaciones destinadas a las administraciones públicas, a las asociaciones y a las propias pymes para mejorar estos dos ámbitos |
dc.description.abstract | This paper try to findings of the research produced in 2003, for the Ministerio de Ciencia y Tecnología about the innovation activities and the application of TICs in the Galician PYMEs, the canned food and textile sector. At last, we explain about some “good practice” experience of this companys and we display to recommendation to address the civil service, the associations and the PYMEs, for to better this situation |
dc.language.iso | glg |
dc.publisher | Universidade de Santiago de Compostela |
dc.subject | Innovación |
dc.subject | Novas tecnoloxías |
dc.subject | Pemes |
dc.subject | Galicia |
dc.subject | Sector téxtil |
dc.subject | Sector conserveiro |
dc.subject | Nuevas tecnologías |
dc.subject | Pymes |
dc.subject | Sector textil |
dc.subject | Sector textil |
dc.subject | Innovation |
dc.subject | News tecnologys |
dc.subject | PYME |
dc.subject | Galician |
dc.subject | Textile sector |
dc.subject | Canned food sector |
dc.title | Innovación e novas tecnoloxías nas pemes de Galicia. Os sectores téxtil e conserveiro |
dc.title.alternative | Innovación y nuevas tecnologías en las pymes de Galicia. Los sectores textil y conservero |
dc.title.alternative | Innovation and New Technology in Small and Medium Sized Companies in Galicia. The Textile and Canned Fish Industries |
dc.type | journal article |
dc.type.hasVersion | VoR |
dc.identifier.essn | 2255-5951 |
dc.rights.accessRights | open access |
dc.description.peerreviewed | SI |