Mostrar o rexistro simple do ítem

dc.contributor.authorGómez Suárez, Águeda
dc.contributor.authorGonzález Lamas, Jorge
dc.contributor.authorLusa Bernal, Exter
dc.contributor.authorOsorio Montenegro, Juan Luis
dc.date.accessioned2019-07-29T10:32:42Z
dc.date.available2019-07-29T10:32:42Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationRevista Galega de Economía, vol. 15, núm. 2 (2006), pp. 5-24 ISSN 1132-2799
dc.identifier.issn1132-2799
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10347/19406
dc.descriptionTexto dispoñible en galego e español
dc.description.abstractNeste artigo preséntanse os resultados dunha investigación realizada durante o ano 2003 para o Ministerio de Ciencia e Tecnoloxía sobre as actividades innovadoras e a aplicación das TIC nas pemes do litoral galego dos sectores téxtiles e conserveiros. Finalmente, descríbense varias experiencias de “boas prácticas” identificadas nestas empresas e expóñense unha serie de recomendacións destinadas ás administracións públicas, ás asociacións e ás propias pemes para mellorar estes dous ámbitos
dc.description.abstractEn este artículo se presentan los resultados de una investigación realizada durante el año 2003 para el Ministerio de Ciencia y Tecnología sobre las actividades innovadoras y la aplicación de las TIC en las pymes del litoral gallego de los sectores textiles y conserveros. Finalmente, se describen varias experiencias de “buenas prácticas” identificadas en estas empresas y se exponen una serie de recomendaciones destinadas a las administraciones públicas, a las asociaciones y a las propias pymes para mejorar estos dos ámbitos
dc.description.abstractThis paper try to findings of the research produced in 2003, for the Ministerio de Ciencia y Tecnología about the innovation activities and the application of TICs in the Galician PYMEs, the canned food and textile sector. At last, we explain about some “good practice” experience of this companys and we display to recommendation to address the civil service, the associations and the PYMEs, for to better this situation
dc.language.isoglg
dc.publisherUniversidade de Santiago de Compostela
dc.subjectInnovación
dc.subjectNovas tecnoloxías
dc.subjectPemes
dc.subjectGalicia
dc.subjectSector téxtil
dc.subjectSector conserveiro
dc.subjectNuevas tecnologías
dc.subjectPymes
dc.subjectSector textil
dc.subjectSector textil
dc.subjectInnovation
dc.subjectNews tecnologys
dc.subjectPYME
dc.subjectGalician
dc.subjectTextile sector
dc.subjectCanned food sector
dc.titleInnovación e novas tecnoloxías nas pemes de Galicia. Os sectores téxtil e conserveiro
dc.title.alternativeInnovación y nuevas tecnologías en las pymes de Galicia. Los sectores textil y conservero
dc.title.alternativeInnovation and New Technology in Small and Medium Sized Companies in Galicia. The Textile and Canned Fish Industries
dc.typejournal article
dc.type.hasVersionVoR
dc.identifier.essn2255-5951
dc.rights.accessRightsopen access
dc.description.peerreviewedSI


Ficheiros no ítem

application/pdf
Nome: pp_5_24_rge_15_2_glg.pdf
Tamaño: 101.2 Kb
Formato: PDF


application/pdf
Nome: pp_5_24_rge_15_2_esp.pdf
Tamaño: 102.4 Kb
Formato: PDF


Thumbnail

Este ítem aparece na(s) seguinte(s) colección(s)

Mostrar o rexistro simple do ítem






Recolectores:Enlaces de interese:
Universidade de Santiago de Compostela | Teléfonos: +34 881 811 000 e +34 982 820 000 | Contacto | Suxestións