Efectos del uso de cobertura vegetal en viticultura sobre la calidad del mosto y las características organolépticas del vino
Por favor, use este identificador para citas ou ligazóns a este ítem:
http://hdl.handle.net/10347/6687
Ficheiros no ítem
Metadatos do ítem
Título: | Efectos del uso de cobertura vegetal en viticultura sobre la calidad del mosto y las características organolépticas del vino |
Autor/a: | Rodríguez Lovelle, B. Soyer, J.P. Molot, C. |
Palabras chave: | Vid | Técnicas de cultivo | Cobertura vegetal | Nitrógeno | Mosto | Vino | Azúcares | Maduración | Calidad | |
Data: | 1997 |
Editor: | Universidade de Santiago de Compostela. Servizo de Publicacións e Intercambio Científico |
Cita bibliográfica: | RODRÍGUEZ LOVELLE, B.; SOYER, J.P.; MOLOT, C.: «Efectos del uso de cobertura vegetal en viticultura sobre la calidad del mosto y las características organolépticas del vino», Nova Acta Científica Compostelana (Bioloxía), vol. 8 (1997): pp. 157-174. ISSN 1130-9717 |
URI: | http://hdl.handle.net/10347/6687 |
ISSN: | 1130-9717 |
Coleccións
-
- NB/008, Núm 8 (1997) [21]